Son haftalarda oynadığı futbolla taraftarlarına keyifli anlar yaşatan Erciş Belediyespor, ligin ilk haftalarında aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekti. Sezonun ilk karşılaşmasında İpekyolu Belediye Spor'u 2-1'lik skorla yenen Erciş Belediyespor, sonraki haftalarda Van Teiaşspor'u 4-1, Gevaşspor'u deplasmanda 6-0, Çaldıranspor'u deplasmanda 5-1'lik skorla yenerek ligin ilk dört haftasını kayıpsız atlattı.

Erciş Belediyesi Spor Tesisleri’nde devam eden antrenmanları ziyaret eden Erciş Belediyesi Eş Başkanvekili Güler Avcı ve Belediye Eş Başkan Yardımcısı M. Nuri Çiçek, futbolcularla sohbet ederek dayanışma mesajları verdi. Sporu önemsediklerini belirten Avcı, sporculara her zaman her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Takımın son haftalardaki başarısı ile ilgili konuşan Erciş Belediyespor yöneticilerinden Murat Şebap ise, ''Geçtiğimiz sezon şampiyon olduk. Bir önceki sene de Alanya Plaj Futbol turnuvasında Türkiye ikinciliğini kazandık. Başarılı, genç bir ekibimiz var. Erciş'te de, spora ilgili ve yeteneği olan birçok gencimiz var. Bu anlamda faaliyetlerimizi genişleterek devam etmek istiyoruz. Bu sezon yine şampiyon olup, alacağımız şampiyonluğu tutuklu bulunan Diba Başkan'a armağan edeceğiz'' dedi.

Desteklerinden dolayı belediye yönetimine teşekkür eden Şebap, Eş Başkanvekili Avcı'nın ziyaretine ilişkin ise şöyle konuştu:

''İki yıl boyunca belediyemiz, her anlamda bizim yanımızda oldu. Bugün de eş başkan vekilimiz bizleri ziyaret etti. Sporcular adına eş başkan vekilimize ziyaretleri için teşekkür ederiz.''

Editör: Wan Haber