Fen İşleri Müdürlüğü'nün ilçedeki yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yol asfalt ve stabilize çalışmalarını yürüten belediye ekipleri, üç ayrı ekiple de parke çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar merkez ve kırsal mahallelerde eş zamanlı olarak sürerken, birinci ekip Yeşilova Mahallesi servis yolundaki 25 bin metrekarelik yolun parke çalışmasını tamamladıktan sonra yine Yeşilova Mahallesi Ziya Gökalp Ortaokulu yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

İkinci ekip de Eski Cacık Meydanı Burak Sitelerine giden yoldaki 3 bin metrekarelik alanı parke ve bordür taşı donatısını tamamlayarak Örene Mahallesi servis yoluna geçti. Bir diğer ekip ise Mağara, Ağırkaya ve Hocali gibi kırsal mahallelerden sonra Çökek Mahallesi’nde gerçekleştireceği yol çalışmasının startını verdi.

Yapılan çalışmalara ilişkin konuşan mahalle sakini çocuklar, yol yapım çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, çalışma için belediye yönetimine teşekkür ettiler. Fatma Narçin isimli Yeşilova Mahallesi sakini çocuk, yolların toz ve topraktan geçilmediğini ve parke çalışması dolayısıyla belediyeye teşekkür etti.

Muhammed İslam isimli çocuk ise, ''Eskiden bu yollar yazın tozlu, kışın ise çok çamurluydu. Toz ve çamurdan okula gidemiyorduk. Parke çalışmasından dolayı belediyeye teşekkür ederiz'' dedi.

Belediyenin rutin olarak sürdürdüğü yol stabilize çalışmalarının ise Akçagedik Mahallesi ile devam ettiği belirtildi. İHA

Editör: Wan Haber