Erçek Mahallesi'nde 830 metrekarelik alan üzerine kurulan 3 katlı belediye hizmet binasının yapımı tamamlandı. İpekyolu Belediye Eş Eşbaşkanı Aygül Bidav; İpekyolu Belediye Eş Başkan yardımcıları Halis Çakır ve Nermin Unat ile DBP'li encümenlerle yapımı tamamlanan binada incelemelerde bulundu. Yeni hizmet binasının halka hayırlı olmasını dileyen Bidav, belediyenin halkın malı olduğunu ve başta kadınların rahatça gelip kullanabilmesi için yeni binanın içerisine kadın eğitim alanları ve dikiş nakış işleri bölümünün olması gerektiğini belirtti.


Bidav, geçtiğimiz günlerde TÜM-BEL-SEN ile toplu sözleşmenin imzalandığını da hatırlatarak, "Biz yanımızda çalışan personele siyasi düşüncelerinden dolayı ayrım yapmaksızın eşit ve adil yaklaşıyoruz. İşçilerimizin haklarını koruyacağız, bu konuda kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.


Halkın sorunlarını da dinleyerek tek tek not alan Bidav, "Taziye evleri yerine her mahalleye halk evi yapmayı planlıyoruz. Böylelikle halk evi taziye evi olarak kullanılmasının yanı sıra çok amaçlı da kullanılabilecek. Kadınların, gençlerin, çocukların, yani herkesin sosyal etkinliklerini yapacağı bir ortam olacak" diye konuştu.

Editör: Wan Haber