Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş ve kurul üyeleri, Denizli Aydın ve Muğla bölgelerinde elektrik dağıtım ve perakende satış hizmetleri veren Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. çalışmaları hakkında bildi aldı.
Hasan Köktaş ve beraberindeki heyet, Aydem Genel Müdürlük binasında şirket faaliyetleri ve elektrik dağıtım hizmetleri ile ilgili brifing aldı. Aydem Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş ve kurul üyelerinin ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirterek, verdikleri hizmetler ve sektörde yaptıkları yenilikler hakkında bilgi verdi. Sektörde ilk olmanın verdiği sorumluluğu taşıdıklarının altını çizen Saldanlı, "Yasal düzenlemeler doğrultusunda, müşteri odaklılık çerçevesinde sürekli, kaliteli ve kesintisiz olarak çalışmalarımızı yürüttük.Hizmet kalitesini arttırmak için bugüne kadar pek çok yatırım yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.
EPDK Başkanı Hasan Köktaş, kurum olarak görevlerinin piyasayı ve piyasa oyuncularını izleyip, yönlendirerek denetlemek olduğunu kaydetti. Sektörde 4. yılını dolduran Aydem'in, elektrik dağıtım ve perakende satış lisansı alan ilk kuruluş olarak önemli bir yere sahip olduğunu belirten Köktaş, "Yaşadığınız deneyimler arkanızdan gelen şirketler açısından önemli olacaktır. Bugüne kadar verdiğiniz hizmetler adına sizleri tebrik ediyorum" dedi.
Aydem Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen elektrikli kamyonu inceleyen Köktaş, Sarayköy ilçesindeki Zorlu Enerji ve Bereket Enerji tesislerinde inceleme yaptıktan sonra Denizli'den ayrıldı.
(EV-SÇ-Y)

10.12.2012 15:30:44 TSI

Editör: Wan Haber