Türkiye Sakatlar Derneği Sakarya Şube Başkanı Sadettin Yılmaz ve Dernek Başkan Yardımcısı Selim Özen "Engelsiz bir işyeri" projesine destek kapsamında Adapazarı Berberler Esnaf Odası Başkanı Veysel Yıldız'ı ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Yılmaz ayrıca 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde kendilerine destek olan Berberler Odasına da teşekkür etti.
Yapılan ziyarette konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Sakarya Şube Başkan Yardımcısı Selim Özen, "Bugüne kadar her zaman yanımızda olan berber ve kuaför camiasına çok teşekkür ederiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile SAÜ Sosyal Hizmet Topluluğu öğrencileri ve öğretim görevlisi hocalarımız ile birlikte yaptığımız yürüyüşümüze ayrıca destek vermenizden dolayı Başkan Veysel Yıldız'a, Yönetim kurulunuza, Genel koordinatör ve Danışman Osman Nuri Yazıcı'ya teşekkür ederiz. Bizler tüm esnaflarımızdan rahatlıkla girip çıkabileceğimiz ortamlar istiyoruz. En önemlisi kullanabileceğimiz tuvaletler. İbadet edeceğimiz mevcut yerlerin engellilere göre düzenlenmesini istiyoruz. Berberler Esnaf Odasının üyeleri ile birlikte başlatmış olduğumuz 'Engelsiz Bir İşyeri istiyoruz' projesine destek vermelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.
Adapazarı Berberler Esnaf Odası Başkanı Veysel Yıldız, Türkiye Sakatlar Derneği Sakarya Şube Başkanı Sadettin Yılmaz ve Dernek Başkan Yardımcısı Selim Özen'in kendilerine yaptığı ziyaretin önemli olduğunu belirterek daha önce olduğu gibi her zaman engellilerin önündeki engellerin kaldırılması için oda olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirtti.
Yıldız, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde seslerini duyurmak için meydanlara inen tüm engelli vatandaşların önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirterek berber ve kuaförler olarak her zaman engelli vatandaşların yanlarında olduklarının altını çizdi.
(SC-İÇ)

05.12.2012 12:44:29 TSI

Editör: Wan Haber