Ödemiş Belediye Meclisi'nin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ndeki meclis toplantısında almayı kararlaştırdığı özel hizmet aracı, göreve hazır hale getirildi.
Engelli bireylerin kullanımı için özel rampayla donatılan minibüsün, araç giydirmesi de yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Ödemiş ziyaretinde Belediye Başkanı Bekir Keskin ile birlikte incelediği özel hizmet aracı engellilerin yanı sıra yaşlı vatandaşlara da hizmet verecek.
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, belediyeye engelli ve yaşlılara her daim hizmet edebilecek bir araç kazandırdıklarını belirterek, aracın yola çıkmaya hazır olduğunu kaydetti. Aracın engellilerin okullara ulaşımında gün içinde servis hizmeti görebileceğini, bunun dışında yaşlıların gezi ve etkinliklerinde de hizmet verebileceğini söyleyen Keskin, "Aracımız halkımızın hizmetinde. Araçla ilgili gelen talepler doğrultusunda hizmet sunacağız. Okullarımızdan talep gelirse engelli öğrencilerimizin ulaşımını bu aracımızla sağlayabiliriz. Engelsiz kent hedefimizin kolları arasında elbette engelsiz ulaşım da var. Engelsiz ulaşım adına ilk adım bu araçtır. Ödemiş'in önemli bir eksiğini ilk etapta giderdik. Sosyal hizmet aracımızın verimli şekilde kullanılmasını diliyoruz" dedi.
(AG-ERG-Y)

23.01.2013 07:56:13 TSI

Editör: Wan Haber