AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı bünyesinde kurulan Engelli Koordinasyon Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla işitme zorluğu çeken vatandaşlara işitme cihazı verildi.
AK Parti Şehitkamil İlçe Teşkilatı hizmet binasında düzenlenen programa, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan ve Halil Mazıcıoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çok sayıda parti yöneticisi ile engelliler katıldı.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla işitme zorluğu çeken engelli vatandaşlara işitme cihazlarını takdim eden Milletvekilleri Koçer, Erdoğan ve Mazıcıoğlu, hükümetin son yıllarda ciddi anlamda engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırılması için girişimlerde bulunarak sonuca ulaştığını söyledi.
Göreve geldikleri günden itibaren engelli vatandaşlara yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu ise, "Engelli vatandaşlarımızın sorunları hepimizin sorunudur. Onların sokaklarda rahatça hareket etmesini ve donatı alanlarından kolaylıkla faydalanmasını sağlamak adına ekibimle birlikte ciddi çalışma içindeyiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla her yıl engelli kardeşlerimize yönelik her yıl çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Bizler şehir yapılanmalarını buna göre ayarlarken, hükümetimiz ve milletvekillerimiz de Ankara ayağıyla bizlere ciddi destekler veriyorlar. Allah hepsinden razı olsun" dedi.
(HD-MEF-Y)

04.12.2012 17:00:26 TSI

Editör: Wan Haber