Muş Bedensel Engeliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hacı Yusuf Güneş ve hastane sorumlu yöneticisi Op. Dr. Özgür Ömer Yıldız'ı ziyaret etti.
Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hacı Yusuf Güneş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz, sağlık alanında yaşanan değişiklikle daha kaliteli hizmet verileceğine inandığını belirterek, Genel Sekreter Dr. Hacı Yusuf Güneş'inde bu hizmetleri en iyi şekilde koordine edeceğini söyledi. Konuşmasında engellilerin yaşadığı sıkıntılara da değinen Korkmaz, "Engelli insanların yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Engelli arkadaşlarımızın kendilerine olan özgüvenlerini geliştirmek, toplumdan soyutlanmadan hayatın içinde daha çok yer almalarını ve rahat, mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak, hem sosyal devlet anlayışının hem de vicdani sorumluluğumuzun bir gereğidir" dedi.
Engellilerin karşılaştıkları sorunlar karşısında herkesin ve her kesimin duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Genel Sekreter Dr. Hacı Yusuf Güneş ise, "Yeni yapılan hastanede engelli vatandaşlarımız için tüm teknoloji imkânlarından yararlanılmıştır. Her insan bir engel adayıdır. Bu yüzden engelli vatandaşlarımıza karşı daha çok duyarlı olmamız gereklidir" dedi.
(RD-MSA-Y)

30.12.2012 14:27:06 TSI

Editör: Wan Haber