Van Büyükşehir Belediyesi’nin engellilere yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı Altı Nokta Körler Derneği, Altı Nokta Görme Engeliler Spor Kulübü Derneği, Van İşitme Engeliler Eğitim Kültür Spor Kulübü Derneği ve Bedensel Engeliler Derneği Başkanları ve üyeleri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer’i ve ilgili daire amirlerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanları ve dernek üyelerini makamında ağırlayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer “Büyükşehir Belediyesinin şehir merkezi ve ilçelerde yapmış olduğu çalışmalar titizlikle devam ediyor. Özelikle yeni açılan yolları kaldırımları engellilerinde kullanacağı şekilde yapıyoruz. Özelikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde buna dikkat ediyoruz. Bu konuda ben ve arkadaşlarımız büyük hassasiyet gösteriyoruz” dedi.

Kendilerini ağırladıkları için Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer’e teşekkür eden Altı Nokta Görme Engeliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Mahil Tam Büyükşehir Belediyesi’nin özelikle son dönemde engellilere yönelik önemli desteklerde bulunduğunu ifade ederek, yapılmış olan engelli merdiveni, yaya yolları ve kaldırım çalışmalarının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.(iha)

Editör: Wan Haber