Adını 'Yetenek Sizsiniz' programıyla duyuran görme engelli Ersin Çimen, 8 Şubat'ta engelliler yararına düzenleyecekleri konsere bütün vatandaşları davet etti.
Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Yetenek Sizsiniz' programında gösterdiği başarılı performans sonrası adını duyuran Ersin Çimen, "8 Şubat'ta Kadir Has Kongre Merkezinde geliri engelliler yararına ulusal katılımlı bir konser organize ediyoruz. Konsere Mesut Yar sunucu olarak katılacak. Benim taraftarı olduğum kulüpten Rıza Çalımbay, Metin Tekin ve Şener Kurtulmuş'da dayanışma amacıyla konserimize katılacak. Büyük bağlama üstadı Mehmet Erenler hocam, benim manevi hocam, sazıyla sözüyle katılacak. Büyükşehir Belediyesi, Valilik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve birçok iş adamı konsere inanılmaz destek veriyor" diye konuştu.
Konserde küçük sürprizlerin olacağını belirten Çimen, "Eğer getirebilirsek bir illüzyon gösterisi olacak. O gün içerisinde 15 20 tane akülü sandalye dağıtmayı düşünüyoruz. Özellikle de engellileri orada görmek istiyorum. Kendi teknik imkanları olan, evlerinden dışarı çıkabilen, akülü sandalyeleriyle görmek istiyorum. Biletleri herkes alabilsin diye 10 TL'ye satıyoruz. Kayseri Park, İpek Saray, Resital Müzik ve kendi ofisimde satışı olacak" şeklinde konuştu.
(OD-AÖ-Y)

16.01.2013 14:20:23 TSI

Editör: Wan Haber