Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Gör Bir Derneği Başkanı Mehmet Aysel ve Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Köse'yi ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, engellilerin topluma kazandırılması gerektiğini belirterek, "Her insan bir engelli adayıdır. Toplumun bir ferdi olan engelli kardeşlerimizi sadece böyle özel günlerde anmak değil, sürekli onların yanında olmamız gerekiyor. Sosyal, kültürel, ve sportif etkinliklerin içerisinde engelli kardeşlerimizin yer alması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Gaziantep'te birçok engelli spor kulüpleri bulunmaktadır. Bunlar değişik branşlarda faaliyet gösteriyorlar, tüm branşlarda da önemli dereceler elde ediyorlar. Engelliler Haftası kutlu olsun" dedi.
Gör Bir Derneği Başkanı Mehmet Aysel ise, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzün bizleri ziyaret etmesi, bizlerin yanında olması oldukça önemli. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Köse de, dernek üyelerini spor aktiviteleriyle tanıştırdıklarını belirterek, "Bedensel Engelliler Spor Kulübü olarak bünyemizde birçok engelli sporu bulunmaktadır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz her konuda destek oluyor. Engelliler Haftası'nda derneğimize yapmış olduğu ziyaret bizleri onurlandırmış ve duygulandırmıştır" dedi.
(HD-CC-Y)

05.12.2012 15:14:39 TSI

Editör: Wan Haber