Dünya Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Derneği Antalya Şubesi tarafından beş yıldızlı bir otelde düzenlenen etkinlikte, 20 engelli ve 20 kimsesiz çocuk, yeni yıl kutlaması yaptı.
Dünya Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Derneği Antalya Şubesi tarafından 5 yıldızlı Limak Lara Otel'de engelli ve kimsesiz çocukların katıldığı etkinlik düzenledi. Büyük çoğunluğunun hayatında ilk defa otele girdiği etkinlikte, engelli ve kimsesiz çocuklar, oyun oynayıp, animasyon gösterileriyle eğlenceli vakit geçirdi. Çocuklara daha sonra ise çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Dünya Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Derneği Antalya Şubesi Denetim Kurul Başkanı Nevin Tunçlu, engelli çocuklar ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda kalan kimsesiz çocukların bir arada keyifli vakit geçirmelerini amaçladıklarını kaydetti.
Etkinlikte, Dünya Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Derneği Genel Başkanı Mehmet Ayvaz ve Antalya Şube Başkanı Hakan Arkın da hazır bulundu. Ayvaz, engelli çocukların yaşamlarında kendilerini yalnız hissetmemesi için düzenlenen etkinliğin önemini anlattı.
(ÇY-Y)

30.12.2012 15:35:46 TSI

Editör: Wan Haber