Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde ilköğretim 7. sınıf öğrencisi engelli Oğuz Kaan Çiğil, karne dağıtım töreninde bu hafta oynanacak Gaziantepspor-Fenerbahçe maçına gitme sözü alınca büyük mutluluk yaşadı.
Halet Çambel İlköğretim Okulu'nda karne dağıtım törenine katılan Kaymakamı Necip Çakmak ile 7/B sınıfında öğrenim gören doğuştan yürüme engelli Oğuz Kaan Çiğil arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Boynunda Fenerbahçe atkısı olan öğrenciye Kaymakam Çakmak, "Bende Fenerbahçeliyim. Karnen iyiymiş sana İstanbul'dan imzalı Fenerbahçe forması getirtelim, hediye edelim" dedi. Bunun üzerine engelli öğrenci, formadan çok hayattaki tek isteğinin Fenerbahçe maçına gitmek olduğunu söyledi. O esnada sınıfta olan Okul Müdürü Hasan Çiftçi, engelli öğrencinin bu isteğini yerine getireceğini ve bu hafta oynanacak Gaziantepspor-Fenerbahçe maçına öğrencileri götüreceklerini söyledi.
Oğuz Kaan Çiğil, Fenerbahçe maçına götürüleceği sözünü alınca ikinci bir mutluluk yaşadığını belirterek, "Bana en güzel karne hediyesi bu oldu. Tek hayalim Fenerbahçe maçını canlı şekilde tribünlerden izlemek. Kaymakam beyde, müdürümüzde söz verdiler, inşallah bu hayalim bu hafta yerine gelecek" dedi.
(SLÇ-CC-Y)

25.01.2013 13:00:25 TSI

Editör: Wan Haber