Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, engelli ilkokul 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Aslan Adutalp karne hediyesi olarak akülü araba hediye etti.
Tekirdağ Belediye Başkanı Opr. Dr. Adem Dalgıç, Kent konseyi Başkanı ve Kent Konseyleri Birlik Başkanı Levent Gündoğdu ve Tekirdağ Belediyesi Tekomer sorumlusu Murat Yıldız ile birlikte engelli ilkokul 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Aslan Adutalp'i evinde ziyaret etti. Başkan Dalgıç daha önceki ziyaretinde teneffüslerde arkadaşları ile bahçeye çıkamadığını söyleyen engelli öğrenci'ye akülü araba hediye etti. Adultalp'in karnesini inceleyen Dalgıç, "Karnesi başarılarla dolu. Kardeşimiz okuluna daha rahat gidip gelecek. Aracını güle güle iyi günlerde kullansın" diye konuştu.
Yapılan çalışmalar konusunda da belediyeye teşekkür eden küçük öğrencinin mutluluğu gözlerinden okundu.
Başkan Dalgıç mesleği gereği de engellileri en iyi anlayanlardan biri olduğuna dikkat çekerek, "Engellilere hep önem verdik. Trakya'daki ilk Engelliler Koordinasyon Merkezini kurduk. Medikal malzeme yardımlarının yanı sıra ücretsiz danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Engelli yakınlarına refakatçi kartı, engellilere yönelik eğitim çalışmaları yapıyoruz. 444 18 15 Numaralı telefonumuzu arayarak engelli hizmet aracını talep edenleri evlerinden alıp istedikleri yere götürüyoruz. Kısacası engellilerimizin hayatlarını en iyi şekilde devam ettirebilmesi için her türlü çalışmayı yapıyoruz." dedi

04.02.2013 10:56:14 TSI

Editör: Wan Haber