Eskişehir'de Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri tarafından düzenlenen program renkli görüntülere sahne oldu.
Eskişehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte konuşan Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sabri Levent Gökgöl, öğrenciler için güzel bir programa imza attıklarını belirterek, "Öğrencilerimizi engelli diyerek bir kenara atmıyoruz. Onlar da bizim onlara gösterdiğimiz sevgiyi asla boş bırakmıyorlar. Bana 'dede' diyorlar ve ben de çok büyük mutluluk duyuyorum. Aramızda daima gerçek ve sıcak bir iletişim var" dedi.
Öğrencilerin aile eğitimlerinin önemini de vurgulayan Gökgöl, "Eğitim her zaman için önce ailede başlar. Okul sadece ailenin yüklediği bilgileri üstüne ekleyerek ve o bilgileri koruyarak sağlamlaştırır. Sizler çocuklarınız ile gurur duymalısınız gerçekten çok temiz ve çok iyi birer evlada sahipsiniz" diye konuştu.
Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Adıyaman, Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Muhsine Akyıldız ve çok sayıda engelli programa katıldı. Öğrencilerinin engelliler günü nedeniyle hazırladıkları şirinler dansı ile program sona erdi.
(FS-YS)

09.12.2012 17:39:50 TSI

Editör: Wan Haber