Selçuk Engellerini Destekleme Derneği'nin (SEL-EN-DER) yeni yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Ayhan Boyacı'yı makamında ziyaret etti. Fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette dernek yöneticileri, Kaymakam Boyacı'ya ilçede engellilerin ihtiyaç ve sorunlarını da aktardı.
Ziyaret sonrasında açıklama yapan SEL-EN-DER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Durmuş , Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı'ya Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdiklerini belirterek, "Ziyaret vesilesiyle dernek üyelerinin kaymakamımıza iletilmesini istedikleri sıkıntıları aktarma imkanı bulduk" dedi.
Durmuş, şöyle konuştu: "Dernek olarak içerisinde olmasını arzu ettiğimiz kısa ve uzun vadeli hususları da kendilerine ilettik. Kaymakamımız kısa sürede çözümlenecek konularla ilgili Sağlık Grup Başkanlığıyla iletişime geçilmesi talimatını verdi. Ayrıca ziyaretimizde İlçe Müftümüz İsmail Satu da vardı. Yakın ilgisinden hayli mutluluk duyduk. Uzun vadeli çözüm gerektiren konularda da diğer ilçe yöneticilerimizle görüşeceğiz. Engellilerin sorunları ve projelerinin gerçekleştirilebilmesi için yerel ve genel siyasi sorumluluk sahibi yöneticilerimize büyük görev düşüyor. Tabi ki, halkımızın da bu konulara sahip çıkması çok önemli. Önemsediğimiz ve destek bulacağını umut ettiğimiz düşüncelerimizi belediye başkanımıza da aktaracağız. Sitemizde de ( www.selender.org) duyurduğumuz gibi, randevu talebimiz için tarih bekliyoruz. Görüşmemizde bu düşüncelerimizi başkanımıza da aktaracağız."
Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı da, dernek yöneticilerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek yönetimi, ziyarette bulunan üyeler ve çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaymakam Boyacı, ayrıca yönetimde bulunan, ancak binanın fiziki konumunun uygun olmamasından dolayı ziyarete katılamayan engelli üye Esat Küçükzeybek'e iletilmek üzere de kitap hediye etti.
(NÖS-ERG-Y)

16.01.2013 14:19:04 TSI

Editör: Wan Haber