İnternette sosyal paylaşım sitesinde tanıştıktan sonra sevdiği kadının bedensel engelli olduğunu öğrenen ancak buna rağmen ayrılmayan Tuncay Özden'in, eşi Yıldız Özden ile aşkı büyük takdir topluyor.
Şanlıurfa'da ikamet eden Yıldız Özden ile Denizli'de bulunan Tuncay Özden (31) bir sosyal paylaşım sitesinde başlayan aşkları engellere rağmen devam ediyor. Evlenip Denizli'ye yerleşen Özden çifti, Abdülbaki ve Eylül İkra isimli iki bebek sahibi oldu.
2008 yılında internetten tanıştıklarında engelli olduğunu eşinin bilmediğini belirten Yıldız Özden, eşinin durumu öğrendikten sonra da kendisini bırakmadığını söyledi. Tanıştıktan 4 ay sonra engelli olduğunu eşine söylediğini belirten Yıldız Özden, "Ben yürüyemediğimi söyledim. 'Kabul edersen devam edelim, etmezsen ayrılalım' dedim. Eşim beni bu halimle kabul edeceğini söyledi. 'Kesinlikle seni bırakmam' dedi. Bir süre sonra beni istemeye geldiler. Ailem beni de düşünerek önce vermek istemedi ancak daha sonra ikna oldular. Tuncay asla benden vazgeçmeyeceğini söyledi. Daha sonra da evlendik" dedi.

"ENGELLER SEVMEYE ENGEL DEĞİL"
Yaşadığı engelin sevmeye engel olmadığını kaydeden Özden, "Engelim bizim için engel değil. Sevmek daha üstün gelir. Çocuklarımız bize yeter. En büyük hazinemiz bu iki çocuğumuz. Evdeki işleri beraber yapıyoruz. Benim yapamadığımı Tuncay yapıyor" diye konuştu.
Daha önce evlenmeyi hiç düşünmediğini belirten Yıldız Özden şöyle konuştu:
"Evlenmek aklımın ucundan geçmezdi. Ta ki Tuncay'ı tanıyana kadar. Tuncay'ı tanıyınca evlenmeyi istedim. İyi ki evlenmişiz. Şimdi her şey çok güzel gidiyor. Allah bozmasın bu mutluluğu."

'EŞİMİ YALNIZ BIRAKMAMAK İÇİN ÇALIŞMIYORUM'
İnternetten Yıldız Özden'le tanıştığında engelli olduğunu bilmediğini belirten Tuncay Özden ise bu durumu sonradan öğrendiğini söyledi. Eşinin engelli olduğunu öğrendikten sonra da kendisinde bir şey değişmediğini kaydeden Tuncay Özden, "Benim sevgim böyle olunca daha da arttı. Ben gerçekten aşık oldum. Evlenmeye karar verdik. İstemeye gittik. Bir süre sonra da evlendik zaten. Açıkçası eşimin engeli bizim aşkımıza engel olamadı. Evde de işleri beraber yapıyoruz. O hazırlıyor. Ben pişiriyorum. Ben evde eşime ve çocuklarıma baktığım için, onları yalnız bırakamadığım için çalışamıyorum. Valiliğimiz bize destek veriyor. Bu desteğin biraz daha artmasını istiyorum. Bize destek veren Valimize çok teşekkür ederim" dedi.
TuncayYıldız Özden çifti evde birçok eksiklerini olduğunu ancak en önemli eksiklerinin akülü araba olduğunu, yetkililerden yeni bir akülü araba istediklerini söylediler.
(EV-SK-Eİ-Y)

19.12.2012 18:29:07 TSI

Editör: Wan Haber