Engellilere tekerlekli sandalye olarak dönen mavi kapak kampanyasına Develili hayırsever iş adamları da destek vermeye başladı.
Belediye tarafından başlatılan mavi kapak kampanyasına kapak toplayarak destek veren işletmecisi Resul Şiraz 20 bin kapak toplarken, hayırsever iş adamı Hasan Çevik 10 adet tekerlekli sandalye alınarak kampanyaya destek verdi.
Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, "Engelli sağlık raporu ile belediyemize başvuran ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalyeleri teslim ederek engellilere destek sağlamaktayız. Hayırseverlerimize ve vatandaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Develi Belediyesi olarak 1 yılda kampanya dahilinde ihtiyaç sahiplerine 4 adedi akülü olmak üzere 20 adet engelli sandalyesi temin edildi" dedi.
53 yaşındaki annesi Fatma Gürbüz için oğlu Ramazan Gürbüz engelli sandalyesini teslim alırken mavi kapak kampanyasına destek veren herkese teşekkür ederek kendisinin de bundan sonra kampanyaya kapak toplayarak destek vereceğini belirtti.
Kampanya çerçevesinde 8 Yaşındaki Saray Halı İlköğretim Okulu 2.sınıf öğrencisi Elif Çakır'a engelli sandalyesi öğretmenleri ile birlikte teslim edildi.
(AÖ-Y)

14.01.2013 12:37:04 TSI

Editör: Wan Haber