Bedensel engelliler için yapılan hizmetlerden dolayı Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Yöneticileri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdiler.
Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Faruk Şahin ve Dernek Yönetci ve Sporcuları Melikgazi Belediye Memduh Büyükkılıç'a, bedensel özürlülere yönelik örnek çalışmalar sergileyen Melikgazi Belediyesinin göstermiş olduğu hassasiyet ve gayretten dolayı teşekkür ederek dernek üyelerinden oluşturulan müzik konserine davet etti.
Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Faruk Şahin, derneklerinin 2006 yılında kurulduğunu, 125 üyesi bulunduğunu ve 40 lisanslı sporcuları ile çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Dernek tarafından verilen plaketin çok anlamlı olduğunu çünkü hem çalışanlara hem de çalışmalara şevk verdiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızı her zaman ön planda tutuyoruz. Yürüyüş yollarında, parklarda özel geçişler inşa ediyoruz. Bugün de anlamlı bir hizmeti ziyaretlerine istinaden hep beraber hizmete açtık. Belediyemiz Hizmet Binası önünde yaptırdığımız özürlüler için asansörümüz bundan böyle hizmet verecektir. Belediyemize ziyaret veya iş için gelen özürlülerimiz bundan böyle bu asansörle engelsiz bir şekilde giriş yapabileceklerdir. Herkes sonradan bir kaza ile engelli olabilir bu açıdan toplumda yer alan bu vatandaşlarımızı değerlendirmek, topluma kazandırmak ve üretici bir birey alarak varlıklarını sürdürebilmeleri için çeşitli meslek kursları açıyoruz" dedi.
Engelliler Basketbol ile futbol takımlarına malzeme desteği isteyen Faruk Şahin, takımların Memduh Büyükıklıç'ın isteği üzerine bundan böyle belediye bünyesinde çalışma gerçekleştireceklerini ve faaliyetlerini belediye adına katılacaklarını söyledi.
(AÖ-Y)

03.12.2012 14:48:16 TSI

Editör: Wan Haber