Edirne'nin Enez İlçesi Kaymakamı Fatih Baysal, Keşan Enez Karayolu'nun tehlikeli olması nedeniyle Enezlilerin, Enez-İpsala yolu üzerinden Keşan'a gittiğini söyledi.
45 kör nokta bulunan ve çok sayıda ölümlü, yaralamalı trafik kazasının meydana geldiği Enez Keşan Karayolu'nda herhangi bir tadilat çalışması yapılmaması, kış aylarında Keşan'a gidecek Enezlileri, tehlikeyle karşı karşıya bırakıyor
Enez'deki vatandaşların, artık İpsala-Enez Karayolu üzerinden Keşan'a geldiğini söyleyen Fatih Baysal, "Enez Keşan Karayolu ile ilgili beklentimiz hala sürüyor. Bu yolun yapılmasını arzuluyoruz. Halkımız çok bekliyor bu yolun yapılmasını. Şu anda İpsala-Enez yolu üzerinden Keşan'a gidiyoruz. Keşan yolu biraz popülaritesini yitirdi. Biz Keşan'la direk bağlantı yolumuzun yapılmasını istiyoruz. Şu anda İpsala Enez yolunu yoğun bir şekilde vatandaşlar kullanıyor ve bu gidişle Keşan-Enez yolu unutulacak gibi. Çünkü İpsala Enez yolu, Keşan-Enez yoluna göre daha güvenli. Bu sıralar bu yolu sadece köylerdeki vatandaşlarımız kullanıyor." şeklinde konuştu.
Enez Keşan Karayolu'nun 2013 yılı programına alındığı, ancak çalışmaların ne zaman başlayacağının bilinmediği ifade edildi.
(TB)

29.01.2013 17:57:18 TSI

Editör: Wan Haber