Balıkesir'in Bandırma ilçesinde deneme sınavına katılarak dereceye giren Enerji-SA Fen Lisesi öğrencilerine ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner'in de katıldığı törenle verildi.
Törende açılış konuşmasını yapan Enerji-SA Fen Lisesi Müdürü Ali Güneş, okulu ve Bandırma'yı temsilen dereceye giren tüm öğrencileri tebrik ettiğini belirterek, Enerji-SA Fen Lisesi'nin artık başarı kelimesiyle özdeşleşen isminin Bandırma ve bölgeyi aşarak tüm Türkiye'de duyulduğunu söyledi. Güneş, "Okulumuzda şuanda felsefe dersimiz dışında tüm öğretmenlerimiz branşlarında görev yapmakta. 247 öğrencimiz ile sınıflarımızda Fatih projesiyle takılan akıllı tahtalarımızla son derece modern ve çağın gereklerine uygun bir eğitim veriyoruz. Sadece yardımcı hizmetli eksiğimiz var. Okulda yemekleri öğrencilere kendi yemekhanemizde veriyoruz. Öğrenci yurdumuzda yatılı 125 öğrencimiz var" dedi.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner ise yaptığı konuşmada, "Bandırma'da öğrencilerimize bir eğitim kampüsü yapma hedefimiz var. Bu kampüs hakkında son gelişmeleri aktarmak ve ortalıktaki bilgi kirliliğini önlemek adına Bandırma'da yapılan bir toplantıya katılmak üzere geldim, fakat böyle değerli ve başarılı öğrencilerimizin ödül alacağını öğrenince bu toplantıya iştirak etmek istedim. Sizin başarınızı biliyorum. Çalışkanlar daima zekileri sollamıştır. Bunun tarihte örnekleri de vardır. Başarılı olmak için hayalleriniz olsun, büyük hayaller kurun. Hayallerinizi fikirlere dönüştürün ve fikirlerinizi gerçekleştirmek etmek için hedefler koyun. Hedeflerinizi geliştirmek ve gerçekleştirmek için stratejiler geliştirin ve ondan sonra uygulama safhasına geçin. Bunu denedikten sonra göreceksiniz hedefleriniz tutacak" dedi.
Konuşmalar sonrasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
(TK-MŞ)

19.02.2013 18:39:29 TSI

Editör: Wan Haber