İzmit'in en işlek caddesi olan Yürüyüş Yolu Hürriyet Caddesi'nde faaliyet gösteren bir et mağazasının önündeki dolu tüpleri çalan 2 çocuk, güvenlik kameralarınca görüntülendi.
İzmit Yürüyüş Yolu Hürriyet Caddesi'nde bulunan Kaçkar Et ve Izgara isimli iş yerinde ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi. Alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde iş yeri önünden geçen iki küçük çocuk, iş yeri önündeki dolu tüpleri gözlerine kestirdi. Etrafı kolaçan eden çocuklar, iş yerinin önünde kimsenin olmadığını görünce, yeniden iş yeri önüne gelip dolu tüpleri güçlükle kaldırdıktan sonra, hızla olay yerinden uzaklaştı.
İlerleyen saatlerde iş yeri çalışanları tarafından, tüpler kapıdan içeri alınmak istenince yerinde bulunamadı. Bunun üzerine iş yerindeki güvenlik kameraları incelenirken, iki çocuğun tüpleri çalarak kayıplara karıştığını gören iş yeri çalışanları, büyük bir şok yaşadı. Konuyla alakalı açıklama yapan mağaza müdürü Hakan Akatay, bu tür hırsızlık olaylarının sık sık meydana geldiğini söyledi. Akatay, "Dolu tüpleri kapının önüne bırakmıştık. Lazım olduğunda yerinde bulamadık. Kamera kayıtlarını incelediğimizde ise iki tane çocuğun tüpleri güçlükle yerinden kaldırarak götürdüklerini gördük. Güpegündüz, üstelik herkesin gözü önünde böyle bir olayın meydana gelmesi hepimizi şaşırttı. Bu tür olaylarla sık sık karşılaşıyoruz. Yetkililerin bu tür konularla ilgili daha çok ilgilenmesini istiyoruz" dedi.
(NA-MA-SO-Y)

19.02.2013 11:51:10 TSI

Editör: Wan Haber