Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) yönetimi, Elbistan Meslek Yüksek Okulu'nu (EMYO) ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
ETSO Başkanı Mustafa Paksoy ve yönetim kurulu üyeleri, EMYO Müdürü Doç. Dr. Hanifi Binici tarafından karşılandı. Okulun toplantı salonunda, EMYO ve yapılan çalışmalar hakkında ETSO heyetine bir sunum gerçekleştiren Doç. Dr. Binici, okulda yapılan bilimsel çalışmalar ile faaliyetler hakkında detaylı bilgiler sundu.
EMYO tarafından açılması planlanan yeni bölümler hakkında ETSO heyeti ile görüş alış verişinde bulunan Doç. Dr. Hanifi Binici, ilçenin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, ihtiyaç duyulan alanlarda bölüm açma amacında olduklarını söyledi.
ETSO Başkanı Mustafa Paksoy ise, EMYO'da yapılan başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade ederek, yeni bölümlerin ilçenin ihtiyacı ve gelişmekte olan sanayi yönünde belirlenmesini istedi.
EMYO Müdürü Doç. Dr. Hanifi Binici'ye teşekkür eden ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, yüksek okulu daha sık ziyaret edeceklerini belirterek, mutluluğunu dile getirdi.
(OZR-AKL-Y)

16.01.2013 10:57:39 TSI

Editör: Wan Haber