Göztepe'den ayrılan 26 yaşındaki gurbetçi orta saha oyuncusu Emre Öztürk ile Fethiyespor arasında 1,5 yıllık anlaşma sağlandı.
Fethiyespor devre arası transfer döneminde Emre Öztürk'ü transfer etti. 27 Ocak Pazar günü oynanacak olan Bandırmaspor maçı ile 2012-2013 sezonu 2. yarısına başlayacak olan Fethiyespor'da transfer komitesi hücum hattında sıkıntı yaşamamak için bu önemli transferi gerçekleştirdi. Hücum hattında sağ ve sol kanatta oynayabilen Emre Öztürk, Fethiyespor ile birlikte bir süredir antrenmanlara da çıkıyordu.
Fethiyespor başkan yardımcısı Okan Uysal, Emre Öztürk'ün Fethiyespor'a güç katacağını belirterek, "Bu futbolcuya pek çok talip vardı. Tercihini Fethiyespor için kullandı" dedi.
Futbol hayatına Almanya'da başlayan Emre Öztürk 2011-2012 sezonu başında PTT 1.Lig ekiplerinden Göztepe'ye transfer oldu. Göztepe'de futbol oynadığı 1 sezonda 2'si kupa maçı olmak üzere 32 resmi maçta forma giyen Emre Öztürk bu maçlarda 4 gol attı. Sezon başında transfer döneminin bitiminden sonra Göztepe ile devam eden sözleşmesini fesih eden Emre Öztürk kendisini Fethiye de lacivert-beyaz renklere bağlayan 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.
(MB-İK)

24.01.2013 15:58:49 TSI

Editör: Wan Haber