Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Emre Çolak, devre arası çalışmalarının sürdürüldüğü Antalya'nın Belek kampında açıklamalarda bulundu.
Antalya'daki devre arası kamp çalışmalarında GSTV'ye konuşan Çolak, kampın geride kalan Alanya bölümünün kendi adına olumlu geçtiğini kaydederek, "İyi bir maç oynadık, iyi çalıştık. Hocamla da konuştum, o da kampın benim için iyi geçtiğini söyledi. Çok güzel bir oteldi, çok güzel bir sahada çalıştık. Küçümsenmemesi gereken bir maçtı. İlk yarıda istediğimiz oyunu sergileyemedik. Ama ikinci yarı Selçuk İnan ağabeyle iyi anlaştık. Benim açımdan da iyi oldu. İki asist yaparak skora katkıda bulunduğum için çok mutluyum açıkçası" dedi.
Çolak Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında Albert Riera'nın skoru 5-2 yapan golü öncesindeki pasını da değerlendirerek, "Topu aldıktan sonra, rakibin diğer tarafı da boştu ama öbür tarafa atmak istedim. Bunu antrenmanlarda çok deniyordum. Ağabeylerim de, 'Xavi gibi attın' dediler. Onun gibi atabildiğim için de mutlu oldum. Deniyordum, altyapıdan itibaren orta sahada veya forvet arkasında oynadığımdan alışkınım. Pozisyon gereği çok iyi yere gitti, gol olduğu için mutluyum" diye konuştu.
Emre Çolak, Dany'nin asist sonrasında kendisine yaptığı jesti dile getirerek, "Eğildi ve ayakkabımı sildi, çok güzel gol attığımı düşündüğünden. Ben de ona çok teşekkür ettim" şeklinde konuştu. Çolak pası vermesinin ardından gelişen kısa süre içerisinde yaşadığı duyguları da, "Albert, kaleciyi geçtikten sonra bir an için golü atamayacak zannettim. Üzüldüm, 'ne olur atsın' diye dua ettim arkadan" şeklinde anlattı.

"ŞAMPİYON OLACAK GÜCÜMÜZ VAR"
Çolak ligin ikinci yarısıyla ilgili olarak ise, "Takım olarak her şeyin farkındayız. Şampiyon olacak gücümüz var, bunu zaten kanıtladık. Bu sezon da iyi kadronun üzerine iyi futbolcular geldi. Daha farklı olacak her şey, puan farkını daha fazla açabilirdik. Ama yine de lideriz, yine de puan farkı var. Daha güzel şeyler olacak. Bu puan farkını da artırarak şampiyon olmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

"SCHALKE ÇOK İYİ BİR TAKIM AMA BİZİM ONLARDAN DAHA İYİ OLDUĞUMUZ KESİN"
Emre Çolak, Selçuk İnan'ın "Schalke 04 maçları için sabırsızlanıyoruz" ifadesinin hatırlatılması üzerine, "Kampta herkes lige odaklanıyor. Ama lig maçlarından sonra da Schalke maçlarını düşünüyor. Herkes sabırsız. Schalke çok iyi bir takım ama bizim onlardan daha iyi olduğumuz kesin. Bunu da o maç geldiği zaman herkese göstereceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
Çolak taraftarlara da bir mesaj göndererek, "Her zaman bizimle birlikte olmalarını istiyoruz. Onlar ellerinden geleni yapıyorlar, hep yanımızdalar. Biz de onları mutlu etmek adına en iyisini yapacağız" ifadesinde bulundu.
(BH-BÇ-S)

08.01.2013 11:29:47 TSI

Editör: Wan Haber