Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'ten transfer ettiği eski oyuncusu Emre Belözoğlu İstanbul'a geldi. Sarı-lacivertli futbolcuyu, taraftarlar havalimanında coşkuyla karşıladı.
Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak İspanya'nın Atletico Madrid kulübüyle anlaşan Emre Belözoğlu, tekrar eski takımına döndü. Gece saatlerinde ailesiyle birlikte özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye tekrar dönmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
"Tekrar yuvama dönmem benim için tarif edilemez mutluluk" diyen Emre Belözoğlu, "Bana tekrar şans veren kulübüme çok teşekkür ediyorum. Elimden geldiğince bu kulübü 4 sene önce temsil ettiğim gibi yine aynı şekilde hizmet etmeye çalışacağım" dedi.
Taraftarın dışarıda kendisini beklediğinin hatırlatılması üzerine Emre, "Ben bu yoğun ilgiyi hak edecek bir şey yapmadığımı düşünüyorum. Bu soğukta buraya kadar gelerek bana destek verdikleri için teşekkür ediyorum. 4 sene önce buraya gelirken nasıl duygulara sahipsem bugün de aynı duygularla geldim. Beni çok duygulandırdılar. Bunları çok hak ettiğimi düşünmüyorum" diye konuştu.
Transfer süreciyle alakalı soruya ise Emre, "3 gün önce oldu. Yarın hocamla beraber geniş kapsamlı bir basın toplantısı yaparız. Benim için verilecek karar çok zor değildi. Buradan gitmem hem benim adıma hem de kulübüm adına nasıl hayırlı olduysa buraya gelmem içinde aynı şeyi düşünüyorum. Şimdi birliktelik ve birbirimize sarılma zamanı. Elimden geldiğince bu kulübün başarısı için mücadele edeceğim. Benden beklenen neyse onu vereceğim" şeklinde konuştu.
Aykut Kocaman ile hiçbir sıkıntısının olmadığını dile getiren Emre, "Hocamla konuştuk zaten. Dediğim gibi şimdi birbirimize sarılma zamanı" ifadelerini kullandı.

EMRE TARAFTARLARIN ARASINDA EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİ
Daha sonra kendisini karşılamaya gelen tarafları selamlaya giden Emre Belözoğlu yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı. Bir ara taraftarların arasında ezilme tehlikesi geçiren Emre güçlükle aracına binebildi. Daha sonra meşaleler yakan taraftarlar aracın önünü kapatarak Emre için tezahüratlarına devam etti. Güçlükle havalimanından ayrılan Emre Belözoğlu'nu taraftarlar konvoy oluşturarak takip etti.
(BÇ-BÇ-MFS-MFS-S)

01.02.2013 00:38:20 TSI

Editör: Wan Haber