Empati Çalışanlar Yardımlaşma Derneği Başkanı Bahar İçier ve yönetimi, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret etti.
Ziyarette Vali Daşöz'e dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren İçier, "Derneğimizi 2008 yılında kurduk. Amacımız nitelikli kadın istihdamını artırmak, çalışan kadınların çalışma hayatından kaynaklanan güçlüklerini rahatlatmak, ülke ekonomisine etkin katılımlarını sağlamak, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve aynı zamanda sosyal kaynaşma ve paylaşımlarını güçlendirmektir. Genelde dernek profilimiz çalışan kadınlar. Tarihi kültürel geziler düzenliyoruz. Aile, kadın, kişisel ve iş hayatı ile ilgili seminerlerimiz oluyor. KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik eğitimimiz gerçekleşti. Manisa tanıtım gönüllüleri ile ilgili bir projemiz var. Projemizin amacı Kent bilincinin oluşması ve Manisa'mızın nadide yerlerini tarihi ile birlikte tanımak. 251 Bin Dev Öğrenci Projesi, Umutlar Çiçek Açsın Projesi, Marka Kent Projesi bizim çıkış noktamız. Bu Projeler ile ilgili faaliyetlerimiz olacak. Tüm bu projeleriniz için eğitimci olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Daşöz, "Yaptığınız faaliyetlerle Valilikçe uygulanan projelere ne kadar yakın olduğunuzu hissettim. Gezi konusu da tanıtım konusu da büyük önem taşıyor. Öğrenciler başta olmak üzere Turizm Seferberliği, tüm Manisa halkının bir seferberlik anlayışı ile gerek bireysel anlamda gerekse kurumsal anlamda tanıtım noktasında bir farkındalık yaratmak ve bu tanıtıma katılmalarını sağlamaktır. Öğrencilere yönelik Manisa'mızı tanıtmak amacı ile bir kitap hazırlandı. Dev öğrenci projesinin içerisinde de tanıtım var. Dev öğrencilerin amaçları ile sizin derneğinizin faaliyetleri arasında çok paralellikler var. Bir şekilde ortak paydalar oluşturulması, kesişim alanları oluşturulması büyük önem taşıyor. Sizin gibi bir derneğin varlığı şehir için çok önemli diye düşünüyorum. Sizler bir farkındalık oluşturmuşsunuz. Sizleri tebrik ediyorum" dedi.
(YB-ERG-Y)

11.02.2013 17:26:11 TSI

Editör: Wan Haber