Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan "Geleceğin Yıldızları" projesi kapsamında, bin öğrenciye spor malzemesi yardımı yapıldı.
Gaziantep Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Sinema Salonu'nda düzenlenen törene; Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Emniyet Müdürü Aydın, "Öncelikle bu güzel projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız toplam bin öğrencimize yetecek kadar bir malzemeyi, kendi çabaları ve ilgili firmalar ile temasa geçerek temin ettiler. Yine ilköğretim okulunda okuyan sizin gibi toplam bin başarılı öğrencimizi isim isim okullarından tespit ederek, bu malzemeleri size hediye etmek üzere buraya kadar davet ettik. Buradan alacağınız malzemeler sonrasında MOBESE merkezini gezdirmeye götürecek sizi arkadaşlarımız. MOBESE merkezini biliyorsunuz, şehrimizin güvenlik kameraları ile 24 saat esasına bağlı olarak izlenerek, güvenliğinin sağlanması hedefleniyor. Orada şehrin kameralarla arkadaşlarımız tarafından nasıl izlendiğini, hem asayiş yönünden hem trafik yönünden şehrin nasıl kontrol altında tutulduğunu ve takip edildiğini bizzat gözlerinizle görerek izleyeceksiniz. Öncelikle sorunlarınızı çözmede, ailelerinizi öneriyoruz. Yani anne babalarınızı aile büyüklerinizi öneriyoruz. Her türlü sorununuzu çekinmeden aileniz ile paylaşın. Ancak olur ya ailelerinizin çözemediği veya belki paylaşamadığınız sorunlarınız olabilir. İkinci adres olarak gideceğiniz yer tabi ki öğretmenlerinizdir, okuldaki idarecilerinizdir. Ancak bunun yanında üçüncü bir şık olarak benim söylemek istediğim; emniyet teşkilatı var arkadaşlar. Yani emniyet teşkilatı korkulacak değil, doğrular için güvenilecek, sığınacak en güvenli limanlardan bir tanesidir. Biz inşallah 7 gün 24 saat bütün görevlilerimiz ile beraber sizlerin sorunlarınızı çözmek üzere varız. Bize, hem okuldaki öğretmenleriniz üzerinden hem de web sayfamız üzerinden direkt mail göndererek ulaşabilirsiniz" ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Ömer Aydın, toplam 60 başarılı öğrenciye, Adidas A.Ş. firmasının katkıları ile spor malzemelerini dağıttı. Öğrenciler daha sonra kendileri için hazırlanan kokteyle katıldı. Kendilerine hediye edilen spor malzemelerinden dolayı mutlu olduklarını dile getiren öğrenciler, teşekkürlerini sundu. Öğrenciler daha sonra, MOBESE merkezini gezdi. Aydın ve öğrenciler, hatıra fotoğrafı da çektirdi. Öte yandan, diğer bin öğrenciye malzemeleri ise, polis memurları tarafından kendilerine teslim edilmek üzere evlerine götürülecek.
(MDC-SO-Y)

08.01.2013 12:45:06 TSI

Editör: Wan Haber