Universal Malatya Hastanesi, Malatya Emniyet Müdürlüğüne sağlık ve sosyal projelerde destek vereceğini açıkladı.
Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün; Universal Malatya Hastanesi Genel Direktörü Ozan Yaşar, Başhekim Dr. Hüseyin Gülcan, Kurumsal Pazarlama Uzmanı Cenk Döğdü ve Hasta Hakları Uzmanı Halide Çine tarafından ziyaret edildi.
Unıversal Malatya Hastanesi Genel Direktörü Ozan Yaşar, "En iyi hizmeti vermekten onur duyarız. Malatya ile birlikte 11 şehrimizde hastanemiz var. Emniyet Müdürlüğü ile güzel bir işbirliği içinde emniyet mensuplarının bütün sağlık hizmetlerini vermeyi taahhüt ettik. Emniyet'in sağlığı Universal'a emanet diyebiliriz. İstanbul'da da organizasyonlar yapmıştık. Bu ülkenin güvenliğini sağlayan insanların sağlığı bizim için çok önemli. Bu nedenle çok mutluyuz. En iyi hizmeti yapmaya çalışacağız" dedi.
Ziyaret için teşekkür eden Emniyet Müdürü Aygün ise, "Malatya'da yaşayan birer fert olarak, alabileceğimiz sağlık hizmeti yönüyle mükemmelliği arıyoruz. Sağlık hizmeti yürütme adına bu mükemmelliği yakalama adına, kaliteli sağlık hizmeti verme adına kendilerini kutluyorum" diye konuştu.
Malatya Universal Hastanesi, Emniyet Müdürlüğünün sosyal projelerine de destek verecek.
(BK-Y)

19.02.2013 12:07:36 TSI

Editör: Wan Haber