Pazarlar İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği, Esnaflarla Huzur toplantısının ilki Pazarlar Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Pazarlar'ın daha huzurlu olabilmesi için alınacak tedbirlerin konuşulduğu toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Cengiz Kuzu, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Durmaz, Belediye Başkan Vekili Muzaffer Günal ve esnaflar katıldı.
İlçedeki sıkıntıların dile getirildiği toplantıda, vatandaş odaklı yönetim anlayışının önemine değinildi. Katılımcıların, ilçe güvenliği ile ilgili sorularını yanıtlayan yetkililer, Pazarlar ilçesini daha güvenli bir hale getirmek için alınan önlemleri ve yapılan çalışmaları anlattı.
İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Durmaz, Öğretmenevinde esnaflarla gerçekleştirilen 'Huzur Toplantısı'nda yaptığı konuşmada "Sorunlar paylaşıldıkça çözümler kolaylaşır. Emniyet olarak her zaman sizin yanınızdayız. İlçemizdeki huzur ve güven ortamı bozulmasın diye biz gece gündüz çalışıyoruz. Bunu yaparken halkımızın bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz. Her türlü şikâyetlerini ve şüpheli durumlarda 155 nolu Polis imdat telefonu aramanızı bekliyoruz. Esnaflardan da her türlü güvenlik tedbirlerini almalarını istiyoruz" dedi.
İlçe Jandarma Komutanı Cengiz Kuzu ise, "İlçemizin belde ve köylerinde halkımızın bizlere daha çok yardımcı olmalarını istiyoruz. Bizler sizler için varız" dedi.
(MB-EFE)

06.02.2013 13:34:31 TSI

Editör: Wan Haber