Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Gaziantep Genç İş Adamları Derneğini (GAGİAD) ziyaret etti.
Dernek binasında gerçekleşen ziyarette Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Gaziantep için 2013 yılı çalışmalarından bahsetti. Gaziantep'in yıllardır güvenli bir şehir olduğunu belirten Ömer Aydın, "Gaziantep sürekli büyüyen bir şehir. 2013 yılı için belirlediğimiz birçok hedeflerimiz var. Bunların başında; 4 tane yeni polis merkezi kurmak geliyor. Şehrin farklı yerlerinde bulunacak olan bu merkezlerin şu an projeleri hazır ve bu merkezler şehrimiz için özel polis merkezleri olacak. MOBESE sistemini de yaygınlaştırmayı planlıyoruz. MOBESE sistemini şimdikinin iki katına çıkarmayı hedeflemekteyiz. Bu projeyi de Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüteceğiz. İnsanlar MOBESE'ye önem veriyor. Bu projemizi de elektronik denetleme ile birleştirmeyi düşünüyoruz. Denetleme algısını yükseltmekte fayda olduğunu düşünüyoruz. Bu sistem gece de etkili olacak. Başka bir projemiz de ekip otolarının sayısını arttırmak. Bu projelerimizle birlikte Gaziantep daha da güvenli ve huzurlu bir şehir olacaktır" dedi.
GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak ise, Gaziantep'in hızla büyüdüğünü ifade ederek, "İnsanların en temel ihtiyaçlarının başında güvenlik ve asayiş gelmektedir. 21. yüzyılda Türk Emniyet Teşkilatı, gerçekten modernize olmuş, güçlü bir teşkilat haline gelmiştir. Güvenlik ve asayiş dikkatle takip edilmesi gereken hassas bir durum. Bu projelerinizle şehrimizde güvenlik dikkatle takip edilecektir. Yeni projeler ile Gaziantep daha da güvenli bir şehir haline gelecektir. Sivil toplum kuruluşu ve iş insanları olarak, şehrimiz adına yapılan ve yapılacak olan projelerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak ve yönetim kurulu üyeleri, hatıra fotoğrafı çektirdi.
(MDC-SO-Y)

07.02.2013 13:01:08 TSI

Editör: Wan Haber