Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'ni (GAİB) ziyaret etti.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'ni ziyaret ederek birlik başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunan Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın,
GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Hububat-Bakliyat-Yağlı Toh. ve Mam. İhracatçıları Birliği Başkanı Şahin Batallı, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Salahaddin Kaplan, Hububat-Bakliyat-Yağlı Toh. ve Mam. İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Surur Aydın, Halı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bostan'la görüştü. Aydın, GAİB'in toplam ihracatının Türkiye ortalamasının üç katı rakamlara ulaşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Gaziantep'in dünyanın önde gelen sanayi kentleri arasında yer aldığını ifade eden Emniyet Müdürü Aydın, üretim ve ihracatın beraberinde önemli bir istihdam sağladığını belirterek, 2012 ihracat rakamlarının Türkiye için memnuniyet verici rakamlar olduğunu söyledi.
GAİB'in dört ayrı ihracatçı birliklerinin bir araya gelmesiyle oluşturulduğunu ve birlikler arasında sağlanan koordinasyonla ihracat rakamlarının daha çok yükseltildiğini kaydeden GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz ise, 2023 ihracat hedeflerinin yakalanabilmesinde GAİB'in itici güç olduğunu belirterek, "GAİB hizmet binasıyla ve üyelerine yönelik gerçekleştirdiği hizmetlerle Türkiye'nin en önemli kurumlarından birisi haline gelmiştir. 2012 yılı ihracat rakamlarımıza bakıldığında 2023 hedeflerine ulaşılmasında GAİB'in itici güç konumuna geldiği görülecektir. Hedefimiz 2013 yılında geçtiğimiz yılın da üzerinde ihracat gerçekleştirmektir" dedi.
Emniyet Müdürü Aydın'ın GAİB'e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Gaziantep'le ilgili çeşitli konular da görüşüldü. Ziyaret sonrası Emniyet Müdürü Aydın, GAİB hizmet binasında incelemeler yaparak, binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.
(MDC-Y)

17.01.2013 13:08:26 TSI

Editör: Wan Haber