Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık, emniyet teşkilatının yeni yılda da vatandaşın huzur ve güveni için 24 saat görevinin başında olacağını bildirdi.
Aşık, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, acısıyla tatlısıyla, bir yılın daha geride kaldığını ve 2013'e 'merhaba' demenin heyecanını milletçe yaşadıklarını belirtti. Aşık, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Müşterek kaderi paylaştığımız bizleri bir arada tutan ve bu günlere ulaşmamızı sağlayan değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyecek; yaşamımızda sevginin, saygının, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin, toplumun güven ve huzurunun etkin kılınması azmi ve kararlılığı içinde 2013 yılında da 24 saat görevimizin başında olduğumuzu ifade etmek isterim.
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü olarak "Her Şikayet Bir Armağandır" düsturuyla çıktığımız bu yolda 2013 yılının söylenmeyen ya da söylenemeyen tüm problemlerin vatandaşlarımız ile el ele çözüleceği bir yıl olacağı duygu ve düşüncesiyle,
Tüm Kahramanmaraş halkımızın, teşkilat çalışanlarımızın ve basın mensuplarının yeni yılını kutlar, 2013'ün milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini dilerim."
(YUT-Y)

31.12.2012 14:08:08 TSI

Editör: Wan Haber