Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Ayın Personeli' uygulamasında Ocak ayı içinde başarılı olan 3 polis memuruna ödülleri düzenlenen törende Emniyet Müdürü Mustafa Aydın tarafından verildi.
Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törene Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve polis memurları katıldı.
İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra kürsüye çıkan Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, "Ayın başarılı polislerini seçtik. Bütün Kayseri polisini başarılı kabul ediyorum. Geçen bir ay süre içinde bütün arkadaşlarımızın çalışmalarını başarılı sayıyorum. Elbette yaptığımız yanlışlar vardır, özellikle bu konularda STK'lardan ve vatandaşlarımızdan eksikliklerimizi bize bildirmelerini istiyoruz. Bu geri dönüşler bizim hizmet kalitesini artıracaktır" dedi.
Aydın, "Yapılan çalışmalar neticesinde 4 bin personel adına ödül almaya hak kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Başarılı personellerimizin ardında polis eşleri de vardır. Onların çok büyük oranda hakları vardır. 24 saat üzerinden çalışarak ailelerini ihmal eden ama onların bu eksikliklerini gideren polis eşlerine teşekkür ediyorum. Onların fedakarlığı takdire şayandır" diye konuştu.
Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, konuşmasının ardından Ocak ayında başarılı olan polis memurları Nurettin Savaş Boza, Yunis Akpunar ve Bedrettin Kevek'e ödüllerini verdi. Ödüllerin verilmesinden sonra Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, başarılı polis memurları ve eşleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
(AÖ-Y)

20.02.2013 13:12:35 TSI

Editör: Wan Haber