GAZİANTEP - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü'nün, Türkiye genelinde düzenlediği "Enerji Verimliliği" konulu resim ve öykü yarışmasının Gaziantep ili elemeleri sonuçlandı.

Enerji verimliliği bilincini artırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla yapılan yarışmada, Özel Emine Nakıboğlu İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri il bazında dereceleri topladı.

Özel Emine Nakıboğlu İlkokulu'ndan, resim dalında Mehmet Bedirhan Kılınç il ikincisi, Yusuf Bozdağ il üçüncüsü olurken, öykü dalında ise Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu'ndan Büşra Işık il ikinciliği elde etti. Toplamda üç il derecesi kazanarak, önemli bir başarıya imza atan Özel Emine Nakıboğlu İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilebilir Enerji Genel Müdürlüğü'nün ülke genelinde yapacağı değerlendirmede Gaziantep'i temsil edecek.

Okul Müdürü Süleyman Eski, sadece eğitim öğretimde değil sosyal faaliyetlerde de başarılı olduklarını belirtti. Eski, ülke genelinde yapılacak değerlendirmede Gaziantep'i temsil edecek olmanın haklı gururunu yaşadıklarını vurguladı.
CİHAN

Editör: Wan Haber