Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, yaptıkları transferler ile 2. yarının flaş takımı olacaklarını iddia etti.
PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor. Takımın son durumu hakkında bilgi veren Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, ikinci yarı beklenen ve özlenen Samsunspor'u herkesin huzuruna getireceklerini söyledi. İkinci yarı hazırlıklarına Antalya Titanik Otel'de devam ettiğini belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Takımımıza yeni transfer olan arkadaşlarımız var. Bunlar Sivasspor'dan Abdulkadir Özgen, Gençlerbirliği'nden Mustafa Kayabaş, Karşıyaka'dan Cemil Adıcan ve Fatih Şen, Denizlispor'dan Haluk Türkeri ve Şanlıurfaspor'dan Serkan Çalık ile takımımızı kuvvetlendirdik. İkinci yarı hazırlıklarımız da iyi geçiyor. Antalya'da yaptığımız 4 hazırlık maçının 3'ünden galip geldik. Bu maçlar çok ölçü değil, ama en azından takım olma aşamasında yapılan iyi hazırlık dönemleridir. Bize oyuncularımız iyi ışıklar verdi. 20 Ocak tarihinde TKİ Tavşanlı Linyitspor ile başlayacak olan ikinci yarı ve daha sonra evimizde oynayacağımız Göztepe ve Kartalspor maçlarıyla bir çıkış yakalayıp kendimizi o tehlikeli bölgelerden uzaklaştırarak üst sıralara tırmanmayı düşünüyoruz. Takımımızın genel durumu ve havamız çok iyi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın bize vermiş olduğu destekle beraber inşallah ikinci yarı beklenen ve özlenen Samsunspor'u herkesin huzurlarına getireceğimizi düşünüyorum" dedi.
Samsunspor taraftarlarının takımlarına devamlı destek çıktığını vurgulayan Başkan Kar, "Taraftarlarımız bize inanılmaz bir destek ve güven verdi. Biz onlara güveniyoruz. Bana ne kadar güvendiklerini ben de biliyorum. Ben de onlar için elimden geleni yapıyorum. 24 saatin 18 saatini, bazen de 20 saatini kulüpte geçiriyoruz. Bu takım için elimizden ne geliyorsa onu yapıyoruz. İnşallah taraftarlarımızla birlik ve beraberlik içersinde, bundan önce bize verdiği desteğin devamını bekliyorum. Bu takım ikinci yarının flaş takımı olacak. Hep beraber bu takımı bu durumdan çıkartıp üst sıralara çıkartacağız" diye konuştu.
9 Şubat tarihinde kongre kararı aldıklarını ifade eden Kar, "Bunu takımımıza yansıtmadan devam edecekmişiz gibi bir takım transferlerimizi yapıyoruz. Samsunspor'a birileri sahip çıkar ve 'biz sizden daha iyi yaparız' diyen olursa biz de onlara her konuda yardımcı oluruz. Samsunspor'u ikinci yarı istediğimiz yerlere çıkartmak için gayret sarf ederiz. Samsun'da şu ana kadar hiç böyle bir havada esmiyor. Onun için orada da hazırlıklarımızı yapıyoruz. Devam edecekmişiz gibi çalışıyoruz. Samsunspor hiçbir zaman başkansız ve yönetimsiz kalmaz, bunun bilincindeyiz" şeklinde konuştu.
(GKH-SLH-BH-S)

15.01.2013 17:08:51 TSI

Editör: Wan Haber