Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği (EMHAYAD) Kahramanmaraş Şubesi, Elbistan'da polis eşleri ile bir araya gelerek, birlik beraberlik mesajı verdi.
Pınarbaşı Kale Restoranda düzenlenen öğle yemeğinde bir araya gelen polis eşlerine EMHAYAD yönetimi tarafından, derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık'ın eşi Elif Aşık'ın şube başkanı olduğu dernek yönetimi, Elbistan Emniyet Müdürü Barış Murat Başol'un eşi Sema Başol ve polis eşlerinin katıldığı toplantıda bir araya geldiler.
EMHAYAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Elif Aşık, yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
"Onurlu polislik mesleğinin bütün zorluklarına yıllardır göğüs geren, mesai mefhumu gözetmeksizin özveri ile çalışan personelimiz ve eşleri arasındaki birlik beraberlik duygusunu güçlendirmek ve dayanışma ruhunu geliştirmek amacıyla 'Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği' Kahramanmaraş Şubesi 23 Mart 1988 tarihinde kurularak faaliyete başlamıştır. Derneğimizin öncelikli amaçları arasında; personelimizin üniversite eğitimi gören başarılı çocuklarına maddi destek olmak, ihtiyacı olan ailelerimize maddi ve manevi anlamda yardımcı olmak, şehit, gazi, malul, emekli ve vefat etmiş ihtiyaç sahibi personelimizin ailelerine ve çocuklarına, maddi ve manevi destek olmak amacındayız. Ayrıca, personel eşlerine yönelik, el sanatları, resim, bilgisayar, İngilizce gibi kurslar açılması, sağlık ve çocuk bakımı gibi konularda seminerler düzenlenmesi gibi eğitsel faaliyetler gerçekleştirmek, personel eşlerine yönelik çeşitli geziler eğlence faaliyetleri ve sosyal aktiviteler derneğimizin çalışmaları arasında yer almaktadır. Derneğimizin amaçlarının gerçekleştirilmesi, istenilen hedefe ulaşılması ve derneğimizin güçlenmesi için en büyük desteğimiz sizler olacaksınız. Derneğimize üye olarak vereceğiniz ilk destek bizim için çok büyük önem taşımaktadır. Yapacağımız dernek faaliyetlerinde, bizlerden desteklerinizi esirgemeyeceğinize olan inancımızı yineleyerek tüm ailenizle birlikte huzurlu günler geçirmenizi dileriz."
(OZR-AKL-Y)

01.12.2012 14:45:28 TSI

Editör: Wan Haber