Emet Orman İşletme Müdürlüğü, Depo Şefliğinin Esentepe Mahallesinde bulunan Orman Emvali Satış Deposu içerisinde yer alan ve 2012 yılında gelen onarım ödeneği ile baştan sona yenilenen idare binanın açılışını Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit yaptı.
Emet Orman Emvali Satış Deposu idari binanın açılışına Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan M. Eryiğit, Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mücahit Eracar, Emet Orman İşletme Müdürü Savaş Ünle, Depo Şefi Adem Öztürk, Emet Orman İşletme Müdürlüğü İşletme Şefleri ve personeli katıldı.
Açılışta konuşan Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, "Emet Orman Emvali Satış Deposu Emet Orman İşletme Müdürlüğünün tek deposu olup, kapasite ve büyüklük bakımından da Türkiye'nin ilk üç deposu içerisinde yer almaktadır. Teşkilatımızın imajı ve işlevselliği açısından uygun olmayan Depo İdare Binası baştan sona yenilenmiştir. Yenilenen idare binası ile beraber depoda görev yapan personelin tüm gereksinimleri karşılanacağı gibi depoya gelen müşterilerimiz için dinlenme odaları ve çay salonu yapılarak hizmet kalitesinin arttırılması amaçlanmış olup böylelikle teşkilatımızın dışarıya karşı imajı daha da güçlenecektir. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
(MU-EFE)

18.01.2013 13:38:27 TSI

Editör: Wan Haber