Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ümit Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i ziyaret etti. Emekliler Şube Başkanı Ümit Bingöl Başkan Küçükler'e dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Emekliler Derneği olarak Erzurum'un önemli bir sivil toplum kuruluşu olduklarının altını çizen Başkan Bingöl, Erzurum'un kalkınmasında ve gelişmesinde yapılan çalışmalardan yatırımlardan dolayı Başkan Küçükler'e teşekkürlerini sundu.
Erzurum Emekliler Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, sivil toplum kuruluşlarının sayısının artması ile kültürel değerlerin ön plana çıktığını vurguladı. Küçükler, Erzurum'un geleceği için hizmetleri ve yatırımları Erzurum halkı ile buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.
Tarihin ve kültürün gelecek nesil için çok önemli olduğunun altını çizen başkan Küçükler, Erzurum'un değişimi için kültürel, sosyal, sportif ve eğitim organizasyonlarını gerçekleştirdiklerini ve bunun yanı sıra belediyecilik hizmetlerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.
Erzurum'da emekli yani tecrübeli insanlara yönelik yeni projeler planladıklarını dile getiren Başkan Küçükler, sosyal projeleri de destekleyeceklerini belirtti.
(ERZ-AT-Y)

29.01.2013 16:38:36 TSI

Editör: Wan Haber