Muğla'nın Ortaca ilçesinde hayatını kaybeden Emekli Hava Kıdemli Binbaşı İzzet Yıldırım (61), düzenlenen askeri törenle toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre; Emekli Kıdemli Binbaşı İzzet Yıldırım(61) bir süredir hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü evinde aniden fenalaştı. Eşinin 112 Acil Servisi arayarak yardım
İstemesi üzerine evine gelen 112 Acil Servis Sağlık Ekipleri tarafından yapılan muayenesinde Emekli Binbaşı Yıldırım'ın solunum zorluğu çektiği tespit edildi. 112 Acil Servisi Ambulansında bulunan doktorun yapmış olduğu tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
İlçe Jandarma Garnizon Komutanlığı'na bağlı askerler tarafından evinden alınan Emekli Binbaşı İzzet Yıldırım'ın cenazesi Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra yapılan askeri tören ile Merkez mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.
1970 yılın da ODTÜ Elektrik Elektronik Bölümü'nden mezun olan Emekli Binbaşı İzzet Yıldırım; askeriyeye girdi. Askeriyede muhtelif görevlerde bulunan Yıldırım, 8 yıl Bürüksel'de bulunan NATO' da görev yaptı. 8 yılın 4 yılını NATO'da Türkiye Temsilcisi olarak yapan Emekli Binbaşı Yıldırım 1998 yılında emekli olarak Türkiye'ye döndü. Emekli olduktan sonra Türkiye'de birçok Savunma Sanayisi Şirketlerinde çalışan Yıldırım. 5 yıldır baba ocağı olan Ortaca'ya geri dönerek, İlçe'de yaşamaya başlamıştı.
Emekli Kıdemli Binbaşı İzzet Yıldırım evli olup, iki çocuk babasıydı.
(AOK-MB-İK)

23.01.2013 10:42:06 TSI

Editör: Wan Haber