Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 2013 yılının ilk bebeğine Rüya ismi verildi. Rüya bebeğin ilk ziyaretçileri ise Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. M. Fatih Kılaç ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şengül Yıldırım Çakar oldu.
Esentepe Mahallesi'nde ikamet eden Ceylan ve Cuma Yalçın çiftinin 2,5 yaşındaki kızları Rümeysa'nın ardından ikinci çocukları da dünyaya geldi. 1 Ocak 2013 Salı günü sabah saat 07.45'te Elbistan Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Bölümü'nde dünyaya gelen ve 3 kilo 300 gram ağırlığında olan bebeğe ailesi Rüya ismini verirken, ilk ziyaretçileri de hastane yönetimi oldu.
2013 yılının ilk bebeğini odasında ziyaret eden Elbistan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. M. Fatih Kılaç ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şengül Yıldırım Çakar, Rüya bebeğe sağlık ve hayırlı bir ömür dileklerinde bulunarak, altın taktılar.
Anne Ceylan Yalçın, ikinci çocuğunu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşarken, Başhekim Kılaç ve beraberindeki hastane yönetimine nazik ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı teşekkür etti.
(OZR-Y)

01.01.2013 13:40:39 TSI

Editör: Wan Haber