Elbistan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cebrail Çatalbaş, kış mevsiminde de altyapı çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
Hizmet sezonu dışında kalan zamanları en iyi şekilde değerlendirmek, işçilerden azami ölçüde istifade edebilmek amacıyla kış aylarına yönelik program hazırladıklarını belirten Çatalbaş, "Bu dönemde bozulan ve eskiyen kaldırımları yeniliyoruz. Kaldırımsız alanlara ise kaldırım yapıyoruz. Şu anda Pınarbaşı Caddesi'nde kaldırım çalışması yapıyoruz. Burada aynı zamanda refüjleri düzenliyor ve trafik levhalarını da yeniliyoruz" dedi.
Pınarbaşı Caddesi'nin ardından Hacı Esat Efendi Caddesi ve Kışla Caddesi'nde kaldırım çalışması yapacaklarını ifade eden Çatalbaş, sözlerini şöyle tamamladı:
"Elbistan Belediyesi olarak kış aylarında da program hazırladık. Bu ayları en güzel şekilde değerlendirmek amacıyla, kaldırım düzenleme çalışması yapıyoruz. Kalabalık bir ekiple hızlı bir şekilde kaldırım döşüyoruz. Aynı zamanda refüjlere ışıklı tabelalar monte ediyoruz. Pınarbaşı Caddesi üzerinde yapacağımız kaldırım çalışmalarının ardından, Hacı Esat Efendi ve Kışla Caddesi'nde aynı işlemi yapacağız. Kış aylarını bu sayede verimli bir şekilde değerlendirmiş olacağız."
(OZR-

26.01.2013 10:09:44 TSI

Editör: Wan Haber