Elazığ Valisi Muammer Erol ile Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Sanica Boru Elazığspor tesislerine giderek futbolculara moral ziyaretinde bulundu.
Sanica Boru Elazığspor Tesisleri'nde teknik direktör Yılmaz Vural tarafından karşılanan Vali Erol ile Başkan Selmanoğlu futbolculara baklava ikram etti. Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Elazığ Valisi Muammer Erol ile Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu tesislerde görmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, kendilerine teşekkür etti. Elazığ Valisi Muammer Erol da, geçen hafta Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı galibiyetinden dolayı futbolcuları kutladı.
Elazığ Valisi Muammer Erol, talihsiz beraberlikler yüzünden Sanica Boru Elazığspor'un bu noktada olduğunu söyleyerek, "Bu hafta alacağımız iyi bir sonuçla daha iyi kendimize daha çok güvenen rakiplerimiz açısın dan da kolay bir takım olmadığımızı ortaya koyacağız inşallah. Talihsiz beraberlikler maalesef bizi bu noktada olmaya mahkum etti ama hak ettiğimiz yerde olmadığımıza inanıyoruz. Arkadaşlarımızın gayretinden eminim. Hocamız da sağ olsun varlığı ile takıma ciddi bir motivasyon kattı. Bunu görüyoruz. Herkesin hakkını teslim etmek lazım. Arkası gelecek diye ben ümit ediyorum" dedi.
Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise, her zaman Sanica Boru Elazığspor'un yanında olduklarını ifade ederek, " Sanica Boru Elazığspor bölgenin takımı. Sizlerden, bizler de çok şeyler bekliyoruz. Şansızlıklar olabilir ama inşallah çıkışa geçtik. Sizin gösterdiğiniz performansla Elazığspor hak ettiği yere gelecektir. Biz size inanıyor ve güveniyoruz. Önümüzdeki maçtan güzel bir sonuç bekliyoruz. Kalbimiz sizinle birlikte. Aynı heyecanı sizinle yaşıyoruz. İyi yoldayız" diye konuştu.
Sanica Boru Elazığspor kaptanı Sedat Yılmaz ise desteklerinden dolayı Vali Erol ile Başkan Selmanoğlu'na teşekkür etti.
Ziyarette Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şatıroğlu ile Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Sedat Acar da bulundu.
(EK-YRT-BH-EYB-S)

05.12.2012 13:48:52 TSI

Editör: Wan Haber