Gölmarmara ilçesinde okul yöneticilerine yönelik "Fatih Projesi Teknoloji ve Liderlik Formu Kursu" düzenlendi. Hulki Sanlıtop Anadolu Lisesi'ndeki kursa, okul ve kurum müdürleri katıldı.
Kurs, Fatih Projesi eğitim görevlileri Manisa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Koçkaya ve Okul Müdürü Elif Özmen tarafından verildi.
Şube Müdürü Koçkaya yaptığı açıklamada, "Forum süresince Fatih Projesinin tanıtımı, Milli Eğitim Bakanlığının Eğitim Bilişim Ağı'nın tanıtımı, EBA üzerinden eğitim içeriklerine ulaşım, Fatih Projesi kapsamında kurulacak donanımların kullanımı, etkileşimli tahta yazılımının kullanımı konularında bilgiler verildi. Fatih Projesinin ruhu ve Eğitim Liderleri olarak bu projenin okullarda etkin kullanımı konusunda ve Etkileşimli tahta üzerinde örnek uygulamalar da yapıldı" dedi.
Kursta katılımcılara Bilişim Teknolojileri (BT) donanımını öğrenme ve öğretme sürecinde etkin kullanımı, Web 2.0 araçları, Wiki Blog ve Google dokümanlarının paylaşımı ile ilgili uygulamalı bilgiler aktarıldı. Eğitim kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından katılımcılara belgeleri törenle verildi.
(SD-ERG-Y)

25.01.2013 13:17:18 TSI

Editör: Wan Haber