Uşak Eğitimciler Birliği Sendikası il divan toplantısında "Özgürlük İçin 10 Milyon" imza kampanyası ve mesleki sorunlar tartışıldı.
Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıya Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mehmet Karaçallık, sendika olarak yaptıkları çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi. Toplantıya sendikanın ilçe yönetimleri ile işyeri temsilcileri katıldı. Türkiye'nin en büyük sendikası olmasının gururunu yaşadıklarını söyleyen Mehmet Karaçallık, ülke genelinde başlatılan "Özgürlük İçin 10 Milyon" imza kampanyasının başarıya ulaştığını söyledi.
Eğitim-Bir-Sen olarak eğitim çalışanlarına hizmet ettiklerini de ifade eden Karaçallık, "Birlik beraberlik içerisinde eğitimdeki sorunları aşabileceğimizi düşünüyoruz. Eğitimin ve üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla çalışıyoruz. Milletimizin refah ve huzur içerisinde yaşaması için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Eğitim-Bir-Sen, insanların gönlüne hitap eden bir sendikadır. Çalışanların sorunlarına eğilen ve çözüm üreten tek sendikadır ve bunun için tercih edilmektedir" dedi.
Toplantıda konuşan Memur Sen İl Temsilcisi Emin Acar ise eğitimde sorunların çözümünde herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.
(KY-İK)

19.02.2013 12:40:31 TSI

Editör: Wan Haber