Selendili öğrencilerin daha iyi eğitim almalarını isteyen İstanbul Manisalılar Derneği kurucu başkanı, hayırsever inşaat yüksek mühendisi İsmail Gürol Uğurlu, ilçedeki eğitim kurumlarına destek olmaya devam ediyor. Uğurlu, son olarak Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin ayaklarını sıcak tutacak botlar hediye etti.
Okul binasındaki ihtiyaç sahibi 43 öğrenciye kışlık bot dağıtımına Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş katılırken, Milli Eğitim yetkililerinin bulunmaması gözlerden kaçmadı. Okul Müdürü İsa Kunçay, eğitim sevdalısı İsmail Gürol Uğurlu'ya teşekkür ederek, "İlçemiz eğitimine her zaman destek verdi, vermeye de devam ediyor. Bu desteklerinin devamını diliyoruz" dedi.
Uğurlu ise, "Bizler zor şartlar altında okuyarak bu günlere geldik. Sizler daha iyi şartlarda okuyarak, daha iyi imkanlar sunularak eğitim görüyorsunuç. Bizler de sizlerin bu azimli çalışmanıza destek sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Derslerinize çok çalışarak, sizlere emanet edilen bu vatanı ileriki yıllarda daha iyi yönetecek kişiler olacaksınız. Bizim çabamız bunun içindir. Bizler de size destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Törenin sonunda Okul Müdürü Kunçay, ilçe okullarına desteği nedeniyle Uğurlu'ya teşekkür etti ve bir plaket sundu.
(AÇ-ERG-Y)

23.01.2013 16:58:42 TSI

Editör: Wan Haber