Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ve yönetim kurulu üyeleri, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yetim ile Rektör Yardımcısı ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan'ı ayrı ayrı ziyaret ettiler.
Şube Başkanı Aydın Kalkan ve yönetim kurulu üyeleri ile önce, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yetim'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyip ''Hayırlı olsun'' temennisinde bulundular. Eğitim-Bir-Sen Kayseri şubesi üye çalışmaları, üye durumu hakkında bilgiler veren Aydın Kalkan, Üniversite bünyesindeki sendika panolarından bütün sendikaların faydalanması gerekirken bir sendikanın faydalandığını belirterek muhtelif görüşmelerine rağmen bu problemin çözülemediğini anlattı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yetim ise konu ile ilgileneceğini ve mevzuatın gereği neyse onu yapacaklarını söyledi.
Eğitim-Bir-Sen yayınlarından bir set hediye edilmesi ile ziyaret sona erdi.
Daha sonra Rektör Yardımcısı ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Doğan ziyaret edildi. Doğan'a da yeni görevinde başarılar dileyen Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kalkan ve yönetim kurulu üyeleri, Doğan'a Eğitim-Bir-Sen yayınlarından bir set hediye ettiler.
(ZB-Y)

30.01.2013 13:12:23 TSI

Editör: Wan Haber