Ege'nin tarafsız ve objektif sitesi sloganıyla yola çıkan egeolay.com, hafta sonu düzenlenen törenle açılışı yapıldı.
Egenin yeni sesi olan tarafsız ve objektif haber portalı sloganından hareketle kurulan egeolay.com ve Dadaş Ocakları İzmir şubesinin yeni ofisi İzmir Çiğli de törenle açıldı.
Açılışa İzmir Erzurumlular Vakfı Başkanı Hüseyin Kırkpınar, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Özer, Çiğli AK Parti İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, Çiğli CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin, CHP İl başkan yardımcısı ve Çiğli CHP meclis grup başkanı Ali Karabay, Çiğli BBP ilçe başkanı Kenan Çetin, Palandöken Dernek Başkanı Medeni Erdem İzmir Erzurumlular Vakfı yönetim kurulu üyelerinden Eşref Ertaş, Coşgun Işık, Ege Erzurum Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sinan Gültekin, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcılarından Fahrettin Karaca, Resul Gürsoy ve Ahmet Kale, CHP İlçe başkan yardımcılarından ve siyasi danışman Tolga Çobanoğlu ve Zafer Türkdoğan, Gazetem Çiğli Sahibi Mahmut Polat, AK Parti Bayraklı Yönetim Kurulu üyesi Zekai vural, AK Parti Çiğli Yönetiminden Güngör Şimçek, İmren Beşik, Nahide Duman, Nursel Çolak ve daha çok sayıda davetli katıldı.
Egeolay.com Sahibi ve Genel Yayın yönetmeni Taner Kılıç, "Site hakkında bilgiler vererek, yeni açtığımız bu haber portalı Türkiye'nin ve Ege'nin tarafsız ve objektif haber sitesi olacağını önümüzdeki süreçte ise yazılı gazete çıkaracaklarını söyledi. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz dedi.
Dadaş Ocakları İzmir Şubesi Başkanı Fahrettin İlbeyi yaptığı konuşmada "Dernek hakkında bilgi vererek; 7'den 77'ye herkesi üye yapabiliyoruz. Derneğimiz siyasi değildir tüm hemşehrilerimizi ve Dadaşlığı benimsemiş tüm halkımızı bekliyoruz ve açılışımıza katılan tüm dostlara şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.
İzmir Erzurumlular Vakfı Folklor ekibi oyun sergileyerek ve hançer barı oynayarak renkli görüntüler oluşturduğu tören, son olarak gerçekleştirilen kokteylle son buldu.
(TG-BK-)

13.02.2013 20:03:05 TSI

Editör: Wan Haber