Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, 2013'ün ilk konserini Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde verdi.
Bak Ambalaj sponsorluğunda gerçekleştirilen, TRT ses sanatçısı Mehmet Şafak yönetimindeki Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu konserinin sunuculuğunu, Ege TV program sunucusu Erhan Önel yaptı. Konsere katılanlar Ege Orman Vakfı'na ikişer fidan bağışında bulundular.
Konseri Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Ayşe Mayda, Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri, Vakıf çalışanları, gönüllüleri ve çok sayıda doğasever izledi. Konser öncesinde bir konuşma yapan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Gençol, "Bu gece koromuz, solist bestekarlardan seçilen eserleri seslendirecek. Daha önceki beş konserimizde olduğu gibi, bu gece de notalar fidan oldu. Konsere katılanlar tarafından bağışlanan bin 100 fidan, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Aşağı Şakran Örlemiş köyü mevkiinde bulunan ağaçlandırma sahasına dikilecek" dedi.
Gençol, konsere sponsor olarak doğaya destek veren Bak Ambalaj A.Ş.'ye katkılarından dolayı teşekkür etti.
Konserin sonunda da Metin Gençol, konseri yöneten Ege Orman Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu Şefi ve TRT sanatçısı Mehmet Şafak'a plaket takdim etti.
Katılan konuklar ise, koronun seslendirdiği unutulmaz eserlerle keyifli bir gece geçirerek salondan ayrıldılar.
(EA-ERG-Y)

09.01.2013 11:33:16 TSI

Editör: Wan Haber