Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Muğla'nın yerel esnaf ile çalışarak Muğla'ya yakışır bir proje hazırlamak istediklerini belirtti.
Ege Koo Başkanı Hüseyin Aslan, "Ege-Koop, kâr amaçlı bir kuruluş değil. Birlikte çalışarak Muğla'ya yakışır bir proje hazırlamak istiyoruz. Bu projeyi hazırlarken de Muğla'nın kendi iç dinamiklerini göz önüne alarak çalışacağız. Belediye Başkanımız, çalışmaları ile Muğla'ya ayrı bir kimlik kazandırdı. Gözle görülmeyen ancak büyük önem arz çalışmalar yapıldığını biliyoruz. Bizde bu kimliği koruyarak Muğla'ya yakışır bir proje yapmak istiyoruz" dedi.
Ege'nin, İzmir merkezli bir bölge olarak düşünülmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Bir projeyi ortaya koyarken bütün Ege'yi düşünmek gerek. İllerin birbirleri ile yarışarak değil, entegre olarak çalışması lazım. Muğla'nın sanayi bölgesi kentsel dönüşüm olarak değerlendirilebilir. Muğla'nın kent kimliğine uygun, mimarisine uygun projeleri görmek bizleri mutlu eder. Bu projeler hayata geçirilirken de Muğla'da faaliyet gösteren mühendislerimiz, mimarlarımız ve esnafımızla çalışılması gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.
(BT-MB-İK)

01.02.2013 15:09:07 TSI

Editör: Wan Haber